ELAZIĞ / MERKEZ - İsmet Paşa İlkokulu

May

Okulumuz Okul Sağlığı yönetim ekibinin düzenli olarak kontrol ettikleri sınıflar içerisinde "NİSAN " ayı en temiz sınıfları  "1-İ,  2-K, 3-B ve 4-D" sınıflarımızdır. Bu sınıflarımızın öğrenci ve öğretmenlerini tebrik ediyoruz.

May

Okulumuz 1-F sınıfı öğrencileri Elazığ Adalet sarayına gezi düzenlediler. Bu ziyarette okulumuz öğrenci ve öğretmenlerine göstermiş olduklları misafirperverlikten dolayı Sayın Başsavcımız Aşkın YEĞİN Bey'e, Sayın  Ağır Ceza Hakimi Fatih ALGAN Bey'e ve adliye personeline göstermiş oldukları ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederiz.

May

OTİS ( Okul Tabanlı İzleme Sistemi ) projesi Çevre Dostu okul programı kapsamında Elazığ Belediyemize ait 1.Sınıf Atık Getirme Merkezi tesisine  okulumuz öğrencileri tarafından gezi düzenlendi.

May

9 Mayıs e Twinning günü olarak kutlanmaktadır.Biz de İsmet Paşa ilkokulu olarak yaptığımız proje kapsamında  e Twinning günü kolajı hazırladık.

May

İlimiz genelinde düzenlenen İlkokullar arası "Mangala Turnuvası" nda  okulumuzu temsil eden 3-A sınıfı öğrencisi Taha Humayda TAŞ  il birincisi olmuştur. Rize ilinde düzenlenecek Türkiye finallerinde ilimizi temsil edecektir. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz  öğretmenleri Ayşe POLATOĞLU, Selda ÖZBEY, Merve KILINÇ ÇELİK, Özcan YILDIZ  ve  Saim SARAÇ    tarafından yabancı ve yerli  ortaklarla oluşturulan  e Twinning  projelerinden  Better Together (Birlikte Daha İyi) isimli proje büyük bir titizlik ve heyacanla devam etmektedir.Öğretmenlerimize çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk  Bayramı'nı kutluyor, geleceğimizi emanet ettiğimizçocuklarımıza  sağlıklı ve mutlu bir gelecek diliyoruz.

Nis

Unutulmaya yüz tutmuş Geleneksel Çocuk Oyunları kapsamında okullar arası "Çuval" yarışmasına katılan 2-K sınıfı öğrencilerimizi tabrik ediyoruz.

Mrt

27  Mart Dünya Tiyatrolar günü nedeniyle öğrencilerimizi, Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezinde düzenlenen Keloğlan ve Nasreddin hoca etkinliğine götürdük.

Mrt

Ormanlar geleceğe bırakılacak en önemli mirastır. Orman Haftası nedeniyle, okulumuz öğretmen ve öğrencileri ile birlikte fidan dikme etkinliği düzenledik.Etkinliğimizin düzenlenmesinde bizlere fidan desteğinde bulunan Orman Bölge Müdürlüğümüze ve ulaşımda  destek olan Elazığ Belediyesine çok teşekkür ederiz.

Mrt

Değerlerimizi yaşatmaya devam ediyoruz. ÇEDES Proje ekibi, Değerler Eğitimi Kulübü,Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz için "Ramazan Kolisi" hazırladık. Emeği geçen bütün herkese çok teşekkür ederiz.

Mrt

Ramazan ayının vazgeçilmezi olan  Ramazan Davulu Geleneği, okulumuz öğrencileri  tarafından sınıflar gezilip Ramazan manileri söylenerek, gelenek  öğrencilerimize yaşatıldı.

Mrt

Okul temizlik komisyonu tarafından düzenli olarak kontrolleri sonucunda; Şubat ayının en temiz sınıfları 2-B,4-E,1-İ ve 3-B sınıfları oldu. Okul müdürümüz Mehmet YILDIZ tarafından temiz olan sınıflarımız kupa ve temizlik ürünü ile ödüllendirildiler.Temiz olan sınflarımızın öğrenci ve öğretmenlerini tebrik ediyoruz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi  Mart ayı " MASAL OKUMALARI" etkinliği kapsamında Proje ekibi, Eğitimci Yazar Coşkun BULUT'u öğrencilerimizle buluşturdu.

Mrt

Dur Yolcu. Bilmeden gelip bastığın bu toprak, bir devrin battığı yerdir. Bu toprakları vatan yapan ŞEHİTLERİMİZİ saygıyla anıyoruz.