ELAZIĞ / MERKEZ - İsmet Paşa İlkokulu

Mehmet YILDIZ - Okul Müdürü

1985 yılında Elazığ´da doğan Mehmet YILDIZ,Dicle Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümü´nden   2006 yılında mezun oldu. 2006-2011 yılları arasında Elazığ´ın Alacakaya ilçesinde sınıf öğretmenliği yaptıktan sonra 2012-2023 yılları arası sırasıyla Alacakaya İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı, Alacakaya Şehit Piyade Çavuş Suat Çağlar İLkokulu Müdür yardımcılığı Müdürlüğü, Halk Eğitim Müdür Yardımcılığı ve Müdürlüğü, Alacakaya Öğretmenevi ve Akşam Sanat Oklulu Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Haziran 2023 ytılında İsmet Paşa İlkokulu Müğdürlüğüne atandı. Pek Çok Projede yer alan Mehmet YILDIZ, 2016 yılında Eğitim Yönetimi Teftişi ve Planlaması ve Ekonomisi alanındaki Yüksek LisansınıFırat Üniversitesinde tamamladı. Ayrıca Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü´nden 2015 yılında Anadolu Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu´ndan 2017 yılında mezun olan YILDIZ, Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Bölümü son sınıfta okumaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.