ELAZIĞ / MERKEZ - İsmet Paşa İlkokulu

Nis

Okulumuz  öğretmenleri Ayşe POLATOĞLU, Selda ÖZBEY, Merve KILINÇ ÇELİK, Özcan YILDIZ  ve  Saim SARAÇ    tarafından yabancı ve yerli  ortaklarla oluşturulan  e Twinning  projelerinden  Better Together (Birlikte Daha İyi) isimli proje büyük bir titizlik ve heyacanla devam etmektedir.Öğretmenlerimize çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk  Bayramı'nı kutluyor, geleceğimizi emanet ettiğimizçocuklarımıza  sağlıklı ve mutlu bir gelecek diliyoruz.

Nis

Unutulmaya yüz tutmuş Geleneksel Çocuk Oyunları kapsamında okullar arası "Çuval" yarışmasına katılan 2-K sınıfı öğrencilerimizi tabrik ediyoruz.

Mrt

27  Mart Dünya Tiyatrolar günü nedeniyle öğrencilerimizi, Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezinde düzenlenen Keloğlan ve Nasreddin hoca etkinliğine götürdük.

Mrt

Ormanlar geleceğe bırakılacak en önemli mirastır. Orman Haftası nedeniyle, okulumuz öğretmen ve öğrencileri ile birlikte fidan dikme etkinliği düzenledik.Etkinliğimizin düzenlenmesinde bizlere fidan desteğinde bulunan Orman Bölge Müdürlüğümüze ve ulaşımda  destek olan Elazığ Belediyesine çok teşekkür ederiz.

Mrt

Değerlerimizi yaşatmaya devam ediyoruz. ÇEDES Proje ekibi, Değerler Eğitimi Kulübü,Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz için "Ramazan Kolisi" hazırladık. Emeği geçen bütün herkese çok teşekkür ederiz.

Mrt

Ramazan ayının vazgeçilmezi olan  Ramazan Davulu Geleneği, okulumuz öğrencileri  tarafından sınıflar gezilip Ramazan manileri söylenerek, gelenek  öğrencilerimize yaşatıldı.

Mrt

Okul temizlik komisyonu tarafından düzenli olarak kontrolleri sonucunda; Şubat ayının en temiz sınıfları 2-B,4-E,1-İ ve 3-B sınıfları oldu. Okul müdürümüz Mehmet YILDIZ tarafından temiz olan sınıflarımız kupa ve temizlik ürünü ile ödüllendirildiler.Temiz olan sınflarımızın öğrenci ve öğretmenlerini tebrik ediyoruz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi  Mart ayı " MASAL OKUMALARI" etkinliği kapsamında Proje ekibi, Eğitimci Yazar Coşkun BULUT'u öğrencilerimizle buluşturdu.

Mrt

Dur Yolcu. Bilmeden gelip bastığın bu toprak, bir devrin battığı yerdir. Bu toprakları vatan yapan ŞEHİTLERİMİZİ saygıyla anıyoruz.

Mrt

Okulumuzda Meb AKUB, Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü,Afat ve Umke Ekiplerinin idaresinde “ Deprem-Tahliye , İkaz/Alarm ve Yangın Tatbikatı” ile “Personel ve Öğrenci Tahliye Tatbikatı” yapıldı.

Şbt

Akran ilişkilerini geliştirmek,empati,hoşgörü,bireysel farklılıklara saygı,özel ihtiyaçları olan çocuklara yönelik farkındalık yaratmak, mutlu,kendine güvenen, başarılı,  empatik ve sosyal açıdan gelişmiş bireyler yetiştirmek amaçlı e Twinning Projesi 12/12/2023 tarihinde okulumuz İngilizce öğretmenleri Ayşe POLATOĞLU,Merve KILINÇ ÇELİK,Selda ÖZBEY,Sınıf Öğretmenimiz Saim SARAÇ ve Özel Eğitim öğretmeni Özcan YILDIZ ile birlikte Türkiye ve Avrupa ortaklı okullarla beraber çalışılmaya başlanılmıştır.

Şbt

Sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi, kamu hizmetlerinin gerçekleştirilmesi için verginin önemini vurgulamak amacıyla okulumuzda  fiş toplama etkinliği düzenlendi.Etkinlik sonucunda en çok fiş  toplayan 3-G  sınıfından Havinsu AYERDEM (8.912 Adet  Fiş), 4-B sınıfından Zeynep KARDELEN ( 8.218 Adet Fiş),4-M sınıfından Elif Nas DAĞGÖREN ( 6.720 Adet Fiş) ve 2-K sınıfı ise ençok fiş  toplayarak birinci olmuşlardır ve ödüllendirilmişlerdir.

Şbt

Uyuşturucuyla mücadelede ailenin önemini belirten konularla ilgili, narkotik suçlarla mücadele Şube müdürülüğünde görevli polis memuru Eyüp ESTERGÜN tarafından okulumuz öğretmen  ve velilerine  yönelik bilgilendirme yapıldı.

Şbt

Dilimizin zenginlikleri Projesi kapsamında, Şubat  ayı etkinliği olarak  " Atasözleri ve Deyimler"  çalışmaları yapıldı.